Poziv korisnicima za uključivanje u projekt „Aktiviraj se i pomozi 2“

Pozivaju se osobe starije životne dobi (65 i više godina) i/ili nemoćne osobe na prijavu u projekt “Aktiviraj se i pomozi 2” UP.02.1.1.16.0264 Hrvatskog Crvenog križa, Gradskog društva Crvenog križa Novska.

Gradsko društvo Crvenog križa Novska potpisalo je s Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III.“ za projekt „Aktiviraj se i pomozi 2„ (UP.02.1.1.16.0264).

Jedan od ciljeva projekta je poboljšanje kvalitete života krajnjih korisnika, osoba starijih od 65 godina i/ili nemoćnih osoba kako bi se umanjila prerana institucionalnizacija, te poboljšala kvaliteta života krajnjih korisnika u njihovom domu.

Pozivaju se starije osobe od 65 godina i više i/ili nemoćne osobe da se prijave u projekt Gradskog društva Crvenog križa Novska „Aktiviraj se i pomozi 2“, a sve informacije mogu se dobiti na telefon 044/600572, na internetskoj stranici www.crvenikriz-novska.hr ili osobnim dolaskom u sjedište Gradskog društva Crvenog križa Novska na adresu: Trg Đure Szabe 5, Novska u vremenu od 9 – 13 sati.

Korisnici projekta „Aktiviraj se i pomozi 2“ mogu biti:

  • Osobe starije od 65 godina koje, uz prijavni obrazac, dostave fotokopiju osobne iskaznice
  • Osobe koje nisu korisnici usluge pomoć u kući iz drugih izvora i koje nisu uključene u neki od projekata „Zaželi – program zapošljavanja žena, Faza III.“
  • Nemoćne, bolesne ili invalidne osobe koje dostave liječničku dokumentaciju ili Rješenje Centra za socijalnu skrb

Obrazac za prijavu može se preuzeti ovdje a dostaviti ga možete osobno ili član uže obitelji korisnika mailom na hck-novska@sk.t-com.hr ili osobnim dolaskom u sjedište Gradskog društva Crvenog križa Novska na adresu: Trg Đure Szabe 5, Novska u vremenu od 9 – 13 sati.